ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

A pápa orvosai küzdenek Katalin hercegné életéért, de tehetetlenek

Kate Middleton / Fotó: Shutterstock
Kate Middleton / Fotó: Shutterstock
Nagy a baj, rosszabbodott a súlyos beteg hercegné állapota, a pápa orvosai érkeztek hozzá egy londoni magánklinikára.
Hirdetés
Ad image

Alighanem fel kell készülnie a királyi családnak a legrosszabbra, ugyanis a pápa orvosai küzdenek Katalin hercegné életéért, de ők is tehetetlenek. Már az intő jel volt,  hogy közölték, Katalin nem kíséri el Vilmost a jótékonysági pólómeccsére. „A Kensington-palota megerősíti, hogy a walesi hercegné nem csatlakozik férjéhez az eseményen, mivel továbbra is kemoterápián vesz részt a rák egy meg nem nevezett formája miatt” – idézte a Kiskegyed a palota közleményét. Ami nagyon szíven ütötte az alattvalókat.

Pedig nemrég Katalin kétszer is megjelent a nyilvánosság előtt. Előbb az éves nagy katonai parádén, majd a wimbledoni tenisztorna döntőjén. Azonban gyógyulásról szó sincs, sőt. Az olasz Gente című lap hozta nyilvánosságra, hogy a napokban egy olasz sebészcsapatot Rómából repülővel sürgősen Londonba utaztattak. Ugyanis Katalin hercegné angol orvosai olyan súlyos helyzettel kerültek szembe, amelynek megoldása érdekében azonnal felvették a kapcsolatot Őszentsége orvosaival. Akiknek a szakértelme legendás.

Az is kiderült, hogy a londoni magánklinikán, ahol műtötték a hercegnét, már januárban is a pápa orvosainak felügyeletével végezték el a beavatkozást. A speciális orvosi team tagjai azonnal elindulnak külföldre is, ha egy-egy kiemelten fontos személy sürgős azonnali műtétre szorul.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés