ACNEWS

A Red Bull megalázza Sergio Perezt, akinek ultimátumot adott

Nem jó most Pereznek lenni, a mexikói pilótát pontok helyett büntetéseket gyűjt Fotó: Red Bull
Nem jó most Pereznek lenni, a mexikói pilótát pontok helyett büntetéseket gyűjt Fotó: Red Bull
Tény, hogy mostanában nem igazán eredményes a mexikói pilóta, Verstappen árnyékában kudarcot-kudarcra, no és büntetéseket halmoz.
Hirdetés
Ad image

Miközben a Red Bull csapatban is és egyéniben is megszerezte a világbajnoki címet, jó esélye van a második hely elérésére Sergio Pereznek. Ha éppen hozza a formáját. Ugyanis hiába vezet 30 ponttal a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton előtt, hosszú hónapok óta rendkívül gyengén szerepel. A Red Bull pedig szivárogtat, mi várhat Perezre, ha nem húzza be a világbajnoki második helyet. A 80 éves Helmut Marko például nem köntörfalazott. Kijelentette, hogy a pilótának csapatváltásra lenne szüksége ahhoz, hogy újra elkapja a fonalat. Na, ez a mondat az, amit egyetlen pilóta sem akar hallani Marko szájából.

De a formula.hu szerint Christian Horner csapatvezető is kifakadt, amikor arról beszélt, hogy a Red Bullnak jelenleg nincs olyan erős versenyzőpárosa, mint bármely rivális gárdának.

Erre Perez újabb és újabb hibákat vét a futamon, pontok helyett büntetéseket gyűjt. A brazil Globo értesülései szerint nem véletlenek ezek a megnyilvánulások. A lap szerint a Red Bull egyfajta ultimátumot adott Pereznek: ha nem végez az egyéni világbajnoki pontverseny második helyén, menesztik a 2023-as évad végén. A Globo azt is tudni véli, ha Perez elveszíti a vb-ezüstöt és kirakják a szűrét, akkor Daniel Ricciardo foglalhatja el a helyét 2024-ben. Ebben az esetben pedig az ausztrál ülését Liam Lawson kaphatná meg az AlphaTaurinál. Persze fontos hangsúlyozni, hogy mindezek csak pletykák és lapértesülések.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés