ACNEWS

2024. September 24.   |   Gellért, Mercédesz napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

A rejtélyes gyilkos rágyújtotta a házat a pécsi bácsira

Illusztráció / Fotó: Pixabay
Illusztráció / Fotó: Pixabay
A lángokkal hadakozó tűzoltók egy rejtélyes gyilkosság áldozatára bukkantak az egyik szobában - a tettes rágyújtotta a házat.
Hirdetés
Ad image

Egy rejtélyes gyilkos megölte és rágyújtotta idős bácsira a házát a pécsi Zsolnay Vilmos utcában. A  felcsapó lángok láttán a helyiek kétségbeesve riasztották a tűzoltókat és a rendőrséget. Az első információk szerint a lángokkal hadakozó tűzoltók az egyik szobában halott férfire bukkantak. Miután kivitték a házból, az orvos megállapította, hogy az áldozat halálát idegenkezűség okozta.

Ezt követően a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság hajtóvadászatot indított a menekülő gyilkos után. A police.hu a következő közleményt adta ki: „Bejelentés érkezett 2024. augusztus 24-én hajnalban a rendőrség ügyeletére arról, hogy Pécsett, a Zsolnay Vilmos úton ég egy lakóház. A tűzoltók az égő házból egy elhunytat hoztak ki, a szemle során a rendőrök megállapították, hogy az ott élő személy halálát idegenkezűség okozta. Az elkövető felkutatása folyamatban van, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.”

A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint a száz négyzetméteres épület egyik öt négyzetméteres szobájában egy kanapé és annak környezete égett; egy idős férfi életét vesztette. A tűz keletkezési körülményeinek feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálatot indít.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés