ACNEWS

A spiritiszta szerint vízerek miatt lett átkozott a budai pláza

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A hírhedt fővárosi plázában már a nyolcadik ember dobta el magától az életét. Szörnyű oka van a tragédiának - a spiritiszta szerint.
Hirdetés
Ad image

A budapesti Mammut bevásárlóközpontban, egyre több tragédia történik. Ahogy az AcNews is beszámolt róla, tegy 36 éves férfi vetette magát a mélybe tegnap este. Ezzel ő már a nyolcadik ember, aki öngyilkosság lett ott.

A területre épült plázának persze múltja is van. Nem a legvidámabb hely. Az 1998-ban, illetve 2001-ben átadott áruházak egy távolsági buszoknak fenntartott parkoló helyére épültek, de néhány évtizeddel korábban még a híres Katonai Fogház, azt megelőzően pedig a Királyi honvédségi hadbíróság, illetve egy laktanya működött itt.

Lapunknak Kiss Kató halottlátó fedte fel milyen hátborzongató ok állhat az öngyilkosságok hátterében.

„Egyszer jártam ott életemben, nem véletlenül nem megyek oda többet. Nagyon rossz energiákat éreztem. Vannak ott bizonyos lenyomatok, amik azokra az emberekre is hatnak, akik egyébként nem hisznek a spirituális dolgokban” – kezdte az AcNewsnak a halottlátó, majd azt is eklárulta, hogy a terület valószínűleg vízéren fekszik, illetve átjáró lehet ott a szellemvilágba.

„A vízér nagyon rossz hatással van az emberre. Ha valakinek például az otthonában van, azon fekszik fájdalmat érezhet a testrészeiben. Ilyenkor érdemes például alufóliát rakni az ágy alá, de sokféle praktika van még. Az áruház alatt is valószínűleg vízér van. Mindenképpen érdemes lenne kivizsgálni. A történelem során sem volt soha vidám hely. Hírhedt fogda állt a helyén, rengeteg negatív energia gyűlt ott össze, és nyitva maradtak az átjárók” – folytatta a spiritiszta.

A bevásárlóközpontra ráférne egy alapos nagytakarítás, na de nem úgy, ahogy először gondolnánk.

„Segíthetne ezen a fenálló problémán egy spirituális tisztítás, és a vízerek semlegesítése. Kérdés, hogy a tulajdonosi kör mennyire hisz ezekben a dolgokban. Ha nem oldják meg egyhamar, a helyzet egyre rosszabb lesz. Minél több haláleset történik, annál több negatív energia gyűlik össze. valószínűleg egyre több öngyilkosság lesz a Mammutnál.”

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés