ACNEWS

A Szellemirtók sztárja Tökölön bandázik, csirkepaprikást enne

Bill Murray / Fotó: Shutterstock
Bill Murray / Fotó: Shutterstock
A világhírű színész életében először Magyarországon szedett a fáról először cseresznyét, jól le is ette a ruháját vele.
Hirdetés
Ad image

A legendás színész néhány napja, teljes titokban érkezett Magyarországra. Barátját, Michaelt és annak feleségét, Évát látogatta, meg Tökölön. Vendéglátóin és azon szerencséseken kívül, akik véletlenül találkoztak vele, senki nem tudja, hogy nálunk van. A Szellemirtók sztárja tegnap alaposan meglepte a Kaáli Autó- és Motormúzeum tulajdonosát. Ugyanis bejelentkezett, hogy szeretné megnézni a dörgicsei autógyűjteményt. A színész kopottas, sokszor mosott golfozós zöld pólóban órákon át barangolt az autócsodák között.

Hogy került Tökölre? „Harmincöt éve ismerem Michaelt. Régóta mondtam neki, hogy egyszer meglátogatom Magyarországon, és most, hogy Németországban forgattam, úgy gondoltam, ideje beváltani az ígéretemet” – árulta el a Blikknek Bill Murray. Aki először járt Budapesten és odavan érte. Szeret elvegyülni a tömegben, szívesen sétálgat a pesti utcákon. Ha pedig valaki felismeri, készséggel odaáll egy közös fényképre. Barátai elmesélték, hogy kifejezetten a magyar ételek érdeklik. Két napja cigánypecsenyét ebédelt, most pedig a csirkepaprikást hajkurássza, amit mindenképpen meg akar kóstolni.

– Reggelire pont ugyanazt eszi, mint mi – mondta Michael, aki a feleségével, Évával a házuk egyik kis szobájában látják vendégül a színészt. Amikor megismerkedtek, a magyar férfi limuzinsofőrként dolgozott New Yorkban, miután ’56-ban disszidált Magyarországról. Aztán egyre többször futott össze Bill-lel, akit sok fellépése után ő vitt haza.

„Végül haverok lettünk – paskolta meg a színész vállát Michael. – Bill reggel korán kel, megiszik egy kávét, aztán visszafekszik, majd alszik még egy-két órát. Semmiféle sztárallűrje nincs: képzeljék el, hogy ez a pasas még életében nem szedett fáról cseresznyét, most, a mi kertünkben csinálta először, és úgy ette, hogy mindene csupa cseresznyelé lett.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés