ACNEWS

A testvérgyilkos szerint csak döglött patkány bűzlött Regölyön

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Valójában T. Zsolt megölte a bátyját, az udvaron pár lapát földet szórt rá, majd a rendőrök láttán magával is végezni akart.
Hirdetés
Ad image

Szinte letaglózta a brutális gyilkosság híre a Tolna vármegyei falucska békés lakóit. Bár az egész utca érezte a rettenetes bűzt, a lakók nem gondoltak semmi rosszra. T. Zsolt pedig szemrebbenés, szemernyi bűntudat nélkül nélkül azt hazudta mindenkinek, hogy csak a döglött patkányok szagát érzik. Valójában a férfi egy vita végén megölte a bátyját, T. Jánost, akinek oszlásnak indult holtteste árasztotta a szagot.

Hetek teltek el, a testvérgyilkos nem értesítette a rendőrséget az esetről. Bátyja tetemét is csak akkor földelte el, amikor egyre többen szóltak neki a bűz miatt. A botrány akkor robbant ki, amikor János főnöke értesítette a rendőrséget, hogy kollégája egy hónapja eltűnt, nem ment be dolgozni. Pénteken az egyenruhások kimentek a regölyi házhoz. Amint T. Zsolt meglátta őket, öngyilkosságot próbált elkövetni. Percek múlva megtalálták a bátyja elásott holttestét. Máris kattant a bilincs a testvérgyilkos csuklóján.

A 43 éves T. Zsolt nem tett vallomást. Ügyében a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán emberölés gyanúja miatt nyomoz.

„Meg vagyunk rökönyödve, ez egy csendes, békés kis falu, még soha nem történt itt ilyesmi – hüledezett az AcNews-nak Klárika. – Csak látásból ismertem Zsoltot. Leszázalékolták, de őszintén mondom, én nem emlékszem, hogy járt volna valahová dolgozni. Úgy tudom, nem volt jóban a bátyjával.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés