ACNEWS

Így küzd le a bőröd öregedését

Egyre többen keresik azokat az újszerű lehetőségeket és megoldásokat, amik segítséget kínálnak a bőr megújításában.
Hirdetés
Ad image

Az öregedés jelei mindenki számára ismerősek lehetnek, és egyre többen keresik azokat az innovatív megoldásokat, amelyek segíthetnek visszanyerni a bőr fiatalos ragyogását. Ezáltal két eljárás az utóbbi időben népszerűvé vált a bőrmegújítás terén: a Vivace mikrotűs kezelés és az RF mikrotűs kezelés. Ezek a technológiák egyaránt rádiófrekvenciás (RF) energiát használnak fel, de különböznek a kezelés menetében és az elérhető eredmények tükrében.

Az EverDerm Klinikán is elérhető RF mikrotűs kezelés olyan eljárás, amely finom tűket alkalmaz a bőrön, és rádiófrekvenciás energiát vezet be a kollagénstimuláció érdekében. A cél az, hogy feszesítse és megújítsa a bőrt, csökkentve a ráncokat és finom vonalakat. A kezelés alapelve az, hogy hő hatására a bőr alatti rétegekben elindul a kollagén- és elasztintermelés, fokozva a bőr anyagcseréjét és a vérkeringést, ezáltal javítva a bőr rugalmasságát. A kezelést számos céllal vehetjük igénybe többek közt hegkezelésre, pigmentfoltok kezelésére és ránckezelésre is.

A Vivace mikrotűs kezelés során egyesül a mikrotűk ereje és rádiófrekvenciás energia. Kiváló választás bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra, illetve az aknés hegek elsimítására és pórusok összehúzására is.

Mindkét berendezés hasonló elven működik, de a JeiSys egy újabb nagyobb teljesítményű modell a technológia eredeti kifejlesztőjétől, ami az RF mikrotűs kezelés alapjául szolgáló gép. Aki próbálta már a Vivace kezelést rajongani fog a JeiSys gép által végzett RF mikrotűs kezelésért, mert jelentősen erősebb eredményeket fog tapasztalni, ugyanakkor természetesen kissé hosszabb felépülési idővel jár mindez. Közös tényező a kezelésekben, hogy mindkét eljárás során a mikrotűk a bőrbe hatolnak, ami kis kellemetlenséggel járhat, akár az érzéstelenítés ellenére is.

Mindkét kezelés után számított néhány órától, akár néhány napig tartó bőrvörösség jelentkezhet. A kezelt területet javasolt a szakember által ajánlott készítményekkel ápolni az esetleges gyulladások megelőzése érdekében.

Mind a Vivace, mind az RF mikortűs kezelés esetében a kívánt eredmények eléréséhez több kezelésre lehet szükség, akár 3-4 alkalomra is. Az RF mikrotű hatása a kezelést követő 6 hónapban teljesedik ki, miután serkenti a szervezet által előállított kollagén termelődését.

Mindkét eljárás újszerű lehetőséget kínál a bőrmegújításban, de a választás személyes preferenciákra és egyedi igényekre is épül. A páciensek számára ajánlott, sőt kötelező a konzultáció az általuk választott bőrszépészeti klinika specialistáival, akik segíthetnek eldönteni, melyik eljárás lenne a legmegfelelőbb az egyéni bőrtípusukhoz és a kitűzött céljaikhoz. Az RF mikrotűs kezelés és a Vivace mikrotűs kezelés egyaránt lehetőséget kínál a bőrmegújítás modern kihívásaira válaszolva, azonban az is előfordulhat, hogy egy arcdiagnosztikával egybekötött konzultáció során a szakemberek teljesen más jellegű arckezelést javasolnak az adott vendégnek. (x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés