ACNEWS

Eltűnt egy luxusautós focista Budapesten

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
A horvát Gorica frissen igazolt iraki-svéd játékosa, Abdullah Hameed Talal tegnap eltűnt Magyarországon a luxuskocsijával együtt.
Hirdetés
Ad image

Az iraki focista 10 napja írta alá szerződését a horvát csapattal. Szombaton Horvátországból Budapestre utazott, hogy a szükséges iratokat magával vigye új klubjához. legutoljára az ügynökével beszélt még hétfőn, akkor azt mondta, hogy éppen most készülődik, hogy odaérjen az edzésére. Azóta senki nem hallott róla – írja a csakfoci.hu.

„Az eltűnést bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a HNK Gorica kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy a klubnál. A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet” – közölte a HNK Gorica a Facebook oldalukon.

A Budapesti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Abdullah Hameed Talal tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés