A légútinál gyorsabban nő a táplálkozási allergiák előfordulása

AC News 2019.08.13. AC News

A légútinál gyorsabban nő a táplálkozási allergiák előfordulása

Gyorsabban nő a táplálkozási allergiákban érintett emberek száma, mint a légúti allergiákkal érintetteké - közölte a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

   

cba bejegyzeseknél(200x300)

Póta György azt mondta, ennek oka, hogy egyre kevesebb természetes élelmiszert fogyasztanak az emberek, és rengeteg tartósítószer, mesterséges ízfokozó, színezék kerül a szervezetükbe. 
A glutén- és laktózérzékenyek száma is a táplálkozási hiba miatt gyarapszik, mert az egészségtelen étrend provokálja a szervezetet - tette hozzá. Jelezte, emiatt egyre fiatalabb korban alakulnak ki az allergiák - idézte az MTI a szakembert. 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)