Így segítenek a bajban Polgárék!

Pataki József 2020.03.15. Huppsz

Így segítenek a bajban Polgárék!

Már eddig is elképesztő összefogásról tanúskodott a hazai celebvilág egy része a világjárvány miatt. Van, aki mozgalmat indított, hogy ne menjenek tönkre a színházak, egyesek az időseknek segítenek, Polgár Árpád és felesége Tünde pedig most egy felhívást tett közzé, melyben megkértek mindenkit, hogy ha módjuk van, segítsék az iskolásokat.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Mint ismeretes, a koronavírus miatt, már nem csak az egyetemek, hanem a gimnáziumok és az általános iskolák is bezártak, és bizonytalan ideig a távoktatást próbálják megoldani. Ehhez viszont nem biztos, hogy mindenkinek a megfelelő eszköz áll rendelkezésére otthon. Éppen ezért a Polgár házaspár most laptopokat, tableteket gyűjt és adományoz az iskolásoknak.

„Megkezdődik a távoktatás, de vajon mi lesz azokkal a diákokkal, akiknek nincs számítógépük? Segítsünk nekik, hogy ők se maradjanak le! Mi itthon összeszedtük a nem használt, de működő gépeinket, és elvisszük azoknak a gyerekeknek, akiknek szükségük van rá! Kérlek, ha nektek is van nélkülözhető, működő gépetek, írjatok nekem DM-et, és mi átvesszük és elvisszük a rászoruló gyerekeknek! Legyen mindenkinek egyenlő esélye a tanuláshoz!” – írta Polgár Tünde az Instáján.

Minderről bővebben, a Youtube csatornájukon, egy videó keretein belül beszéltek a férjével:

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT