Kijelölték az utazó táncosokat

AC News 2017.04.04. AC News

Kijelölték az utazó táncosokat

László Csaba és Páli Viktória, Andrea Silvestri és Váradi Martina, valamint Pék Máté és Nagy Edit Lilla képviseli a magyar táncosokat a nem olimpiai sportágak nyári világjátékán.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A Magyar Táncsport Szakszövetség tájékoztatása szerint standardtáncokban László Csaba és Páli Viktória, latinban Andrea Silvestri és Váradi Martina, salsában pedig Pék Máté és Nagy Edit Lilla kapott kvótát a július 20. és 30. között Wroclawban sorra kerülő eseményre.
A párosok közül kiemelkedik a jelenlegi világranglistán második László Csaba és Páli Viktória, akik ebben a felállásban másodszor vesznek részt a világjátékokon: legutóbb 2013-ban, Kolumbiában léptek együtt parkettre. A sokszoros magyar bajnok László Csabának ugyanakkor - különböző párokkal - ez már a negyedik részvétele lesz.
A nyári eseményen a magyar versenyzők aerobikban, strandkézilabdában, szumóban, íjászatban, vitorlázó műrepülésben, tájfutásban, táncsportban, uszonyosúszásban, ju-jitsuban és karatéban indulnak a Nemzeti Versenysport Szövetség tájékoztatása szerint.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT