Már okostelefonon is fizethető a gáz- és áramszámla – Nyerni is lehet az appokkal

2019.02.11. AC News

Már okostelefonon is fizethető a gáz- és áramszámla – Nyerni is lehet az appokkal

Ügyfelei kényelmét szolgáló telefonos applikációkat készített a Nemzeti Közművek Zrt., és nyereményjátékot is hirdetett az appok használóinak. Az óraállások diktálása és a számlák fizetése is egyszerűbb az új felületen.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A Nemzeti Közművek Zrt. nyereményjátékot indít azon ügyfelei körében, akik értékelik földgáz- és áramapplikációját. A szolgáltató minden nap 10 ezer forint értékű, elektronikai eszközökre felhasználható vásárlási utalványt sorsol ki. Azok az ügyfelek pedig, akik a társaság saját e-számlájára váltanak, 2 ezer forint garantált számlajóváírást kapnak földgáz- vagy áramszámláikból. A nyereményjáték február 11-től március 31-ig tart.

Az applikáció Android és iOS telefonokra is elérhető az alkalmazás-áruházakon keresztül. A letöltéssel az ügyfelek bárhonnan bármikor „diktálhatnak”, vagyis rögzíthetik az óraállásukat, megtekinthetik és letölthetik számláikat, a befizetésre váró számlákat pedig bankkártyával azonnal ki is fizethetik. Az applikációt regisztráció után az NKM lakossági ügyfelei használhatják.

Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp két külön felületen fut, de az egyik applikációról csak egy gombnyomás a másikra váltás. Az ügyfelek egy regisztrációval több felhasználási helyre vonatkozóan is intézhetik ügyeiket, valamint értesülhetnek a szolgáltatók legfrissebb híreiről, ajánlatairól is. Az NKM folyamatosan fejleszti alkalmazásait, így később további ügyintézési lehetőségeket is biztosítani fog.

Az ügyfelek az applikáción keresztül igényelhetik a Nemzeti Közművek környezetbarát e-számláját, amely lényegesen leegyszerűsíti a számlaügyintézést. Internetes elérhetőség mellett bárhol, bármikor igényelni tudják ezt a megoldást, illetve tételesen nyomon tudják követni számláikat, visszamenőlegesen is.

Az appok letölthetők innen is.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)