Meghalt Som Lajos

AC News 2017.10.30. AC News

Meghalt Som Lajos

Hosszú betegség után Som Lajos ma feladta a harcot. A hírt jó barátja, Tasnádi Péter erősítette meg.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Tasnádi Péter az AcNewsnak elmondta: mindennap beszélt az utóbbi időben Lajossal, aki már nagyon legyengült állapotban volt.

Az orvosok a héten közölték a zenész feleségével, már az is csoda, ha a vasárnapot megéri. Az özvegy elsőként Tasnádi Pétert hívta fel a hírrel.

Karda Beát, Som Lajos egykori feleségét és gyermeke édesanyját elértük, aki zaklatottan annyit közölt: most nem tud nyilatkozni, hiszen rohannia kell a kórházba.
Hajnal Gábor, a zenész volt menedzsere néhány nappal ezelőtt járt bent a Somnál.

"Éppen ebédidő volt. Amíg kikászálódott az ágyból, hogy az asztalhoz menjen, az is fél órát vett igénybe. Már nagyon legyengült, hiába beszéltem hozzá, érezhetően alig értett belőle valamit" - mondta a menedzser, aki tőlünk értesült a szomorú hírről.

Zalatnay Cini évtizedek óta jó barátságot ápolt a legendás zenésszel. Az énekesnő teljesen megdöbbent.

"Lajos akármennyire is leépült fizikailag és szellemileg is, bár én ezt sose tapasztaltam, mindenhová eljött, ahová meghívtam, legyen az koncert, vagy bármilyen megmozdulásom. Úgy tudom, egyetlen orvos sem tudta megmondani igazából, hogy mi baja van, ez egy lassú leépülés volt, egyre rosszabbul volt. Pont a napokban beszéltem Charlie-val is, aki most lett 70 éves, és arra jutottunk, hogy borzalmas: az alapfazonok, ez a műfaj, mintha kezdene kihalni. Ez nagyon szomorú. Sok mindent csináltunk közösen, és bennem még mindig úgy él, mint régen, egy igazán tiszta szívű pali volt!" - nyilatkozta az AcNewsnak az énekesnő.

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)