Önkéntes sofőrnek állt Vastag Tamás – Koronavírus-teszteket szállít

Pataki József 2020.04.14. Huppsz

Önkéntes sofőrnek állt Vastag Tamás – Koronavírus-teszteket szállít

Ugyan már azzal is sokat segítünk, ha otthon maradunk az önkéntes karanténban, Vastag Tomi ennél is messzebbre ment. Az énekes önkéntes sofőrnek állt, hogy segítse a kórházi dolgozók mindennapjait.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Vastag Tomi is azon művészek közé tartozik, akinek a kialakult helyzet miatt rengeteg munkáról le kellett mondania. Sokáig otthon is volt, de úgy érezte, ennél többet akar tenni a vírus elleni harcban. Éppen ezért egy régi barátjának, Dr. Szepesvári Szabolcsnak ajánlotta fel a segítségét, hogy a frontvonalban küzdhessen az orvosokkal vállvetve a pandémia ellen.

„A napokban kezdtem el az önkéntes sofőrködést. Természetesen semmilyen fizetséget nem várok cserébe, egyedül az üzemanyag költséget térítik meg. Úgy kerültem a körbe, hogy egy régi jóbarátom szentségelt éppen, hogy nincsen elég sofőrjük. Ekkor rögtön felajánlottam a  segítségemet, és azóta kedd, szerda, és csütörtöki napon szállítom az eszközöket, és teszteket – árulta el lapunknak Vastag Tomi, majd hozzátette: felemelő érzés ilyen időkben segítséget nyújtani. – Jó érzés hasznosnak lenni, főleg mikor be vagyunk zárva otthon. Természetesen én is maszkban és kesztyűben szállítok. Ilyenkor fel sem szoktak ismerni és csak szimplán barátkoznak velem az ápolók. Persze volt már, hogy felismertek hangomról, ilyenkor közös képet, vagy aláírást kérnek. Élvezem, hogy segíthetek.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT