ACNEWS

Ada a Nyerő Párosról: Nem szeretek kibeszélni másokat, klikkesedni

A Liluland legutóbbi vendége a VIVA TV egykori műsorvezetője, Pintér Adrienn volt, aki családjával nemrég költözött haza Nürnbergből.

Hirdetés
Ad image

A Liluland legutóbbi vendége a VIVA TV egykori műsorvezetője, Pintér Adrienn volt, aki családjával nemrég költözött haza Nürnbergből.

Pintér Adrienn két ikerfiával, 14 hónapos kislányával és férjével tért vissza Magyarországra. A VIVA TV egykori cserfes műsorvezetőjét nemrégiben Lilu látta vendégül a Liluland című podcastműsorában. A két egykori kolléga egyebek között arról is beszélgetett, hogy miként vészelték át külföldön a koronavírus-járvány időszakot. Szó esett a gyereknevelésről, illetve Ada új, jóga oktatói munkájáról is. A háromgyermekes anya hamarosan visszatér a munkába, de tervei között egyelőre továbbra sem szerepel a televíziózás. Bár hosszú ideje nem láttuk őt a képernyőn, a felkérések mégsem kerülték el. Nem zárkózik el a szereplés gondolatától, de tudatosan megválogatja, hogy mihez adja a nevét.

„Ami nem fér bele, vagy nem olyan, amiben jól érzem magam, azt nem vállalom el. Csak azért, hogy nagyon feszegessem a határaimat, amiatt nem fogok szerepelni” – fogalmazott Lilu kérdésére Ada, aki a Nyerő Párost is visszautasította. Az egykori tévés elmondása szerint nem igazán tudna azonosulni a karakterekkel.

„Én nem vagyok ez az áskálódó típus… Kibeszélni másokat, meg klikkesedni…én ezt alapból nem szeretem, szóval én nem lennék ott jó műsor. Máté meg nem is egy beszédes típus” – indokolta döntését Ada.

A műsorvezetésre sosem vágyott, a legnépszerűbb zenecsatornához is csupán a sorsnak köszönhetően került be. Ada egy főiskolai csoporttársának meghívására ment el a VIVA TV castingjára, ahova ráadásul késve érkezett. Végül őt választották ki, és elmondása szerint sosem érezte magát törtetőnek, inkább csak sodródott az árral.

„Fogalmam sincs, mi volt az álmom, hiszen most sincs(…) Nem szeretem a vágyakozást, próbálom azt élvezni, ami van. Az összes műsorral vagy lehetőséggel kapcsolatban úgy voltam, hogy kiélvezem, ami van, és próbálom abból kihozni a legtöbbet(…)” – mondta a sztáranyuka.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés