ACNEWS

Adele már délelőtt 4 üveg bort megivott

Rájött, hogy tarthatatlan az állapota, ezért letette a poharat, mesélte koncertje végén – egy borospohárral a kezében.

Hirdetés
Ad image

Rájött, hogy tarthatatlan az állapota, ezért letette a poharat, mesélte koncertje végén – egy borospohárral a kezében.

A világhírű énekesnő az Las Vegas-i koncertsorozatának utolsó estéjén beszélt arról, hogy a koronavírus járvány alatt súlyos alkohol problémákkal küzdött. A helyzet pedig odáig fajult, hogy fel kellett ismernie, ideje változatni a dolgain.

„A Covid idején sokan voltunk így vele, hogy rendszeresen ittunk, másképpen nehéz lett volna elviselni a kilátástalanságot. Emlékszem egy napra a járvány alatt, azt vettem észre, hogy tizenegy óra van és már megittam négy üveg bort.  Minden ismerősöm részegeskedett a karantén ideje alatt” – mesélte a koncertje végén Adele, amely kissé visszásan hatott, tekintettel arra, hogy mindeközben egy pohár bor volt a kezében.

„Az önismeret legjobb módja a józanság. Ha csak vizet iszol, akkor békében vagy saját magaddal” – folytatta az énekesnő, hozzátéve: néha persze belefér egy-egy pohár alkohol, mint most, amikor utolsó koncertjét tartja a programsorozaton belül.

A Grammy-díjas énekesnő nehéz időszakot tudhat a háta mögött. Az édesapja, akivel az utolsó években nem tartotta a kapcsolatot két évvel ezelőtt meghalt bélrákban. Ugyanebben az évben vált el a férjétől is Simon Koneckitől. A két dolgot nem volt egyszerű feldolgoznia, ez is közrejátszott abban, hogy sokszor a pohár fenekére nézett. Amikor viszont komolyabbra fordult a dolog, önerőből sikerült leszoknia, és a cukrot is száműzte az életéből, ennek köszönhetően pedig 50 kilótól szabadult meg.

A karrierje is szépen ível felfele. Több mint 100 millió lemezt adott el. A Las Vegas-i koncertsorozata kasszasiker, csak az első turnéval 16 millió dollárt (5,6 milliárd Ft-ot) keresett és júniusban jön a folytatás. Ezen kívül pedig a szerelme Rich Paul is eljegyezte.

„Ez az életem eddigi legjobb időszaka, bízom benne, hogy továbbra is minden jól alakul. Persze nehéz megfelelni az embereknek, de nekünk, művészeknek ez a dolgunk” – mondta Adele, melyet a The Sun idézett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés