ACNEWS

Adományperselyt „gyűjtött” egy pofátlan apa és fia

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Kevés gusztustalanabb bűncselekmény van, mint adományt lopni. A sittes apa, és a nyomdokaiban járó fia, úgy gondolta őket illeti meg a pénz.
Hirdetés
Ad image

A vád szerint a többszörösön büntetett apa és annak szintén büntetett fia egy XV. kerületi bevásárlóközpontban voltak épp, mikor az egyik stand pultján felfigyeltek egy adománygyűjtő perselyre.

Vártak egy keveset, majd amikor az eladó egy vevővel foglalkozott, odaléptek a pulthoz, az apa kinyitotta a hátitáskáját, a fia pedig az állatvédő alapítvány adománygyűjtő perselyét a táskába tette. A páros ezután sietve elhagyta az áruházat, majd villamosra szálltak, ahol a kulcsra zárt perselyt felfeszítették, és az abban lévő csaknem 12.000 forint készpénzt zsebre tették. A feltört perselyt egy XIV. kerületi buszmegállónál dobták ki.

A nélkülöző állatokat meglopó lelkiismeretlen bűnözőket a rendőrök még aznap elfogták, és az elvitt készpénzt tőlük lefoglalták.

 A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a két férfit, mint többszörös visszaesőket, lopás vétségével vádolja, és velük szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés