ACNEWS

Agyoncsapta a nőt a 20 méteres karácsonyfa az ünnepi vásárban

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
A karácsonyi vásáron felállított fenyőfa egyszer már kimozdult a helyéből, de akkor sikerült stabilizálni.
Hirdetés
Ad image

Meghalt egy nő Belgiumban, miután rádőlt egy húsz méter magas fenyőfa egy karácsonyi vásáron.

A Belgium északi, flamand nyelvű tartományában, a Brüsszeltől 50 kilométernyire fekvő Oudenaarde város karácsonyi vásárán felállított, mintegy öttonnás fenyőfa a 6-os erősségű széllökések következtében dőlt fel.

A balesetben három ember sérült meg, mindhármukat kórháza szállították. Egyiküket, egy középkorú nőt újra kellett éleszteni, azonban néhány óra múlva belehalt sérüléseibe.

Egy belga hírportál Marnic De Meulemeester polgármestert idézte, aki közölte: a fenyő a felállítását követően egyszer már kimozdult a helyéből, a műszaki szolgálatnak kellett visszaállítania és megerősítenie.

A vásár területét azonnal lezárták, még kérdéses, hogy újranyit-e a karácsonyi időszak hátralévő részében. Az ügyben vizsgálat indult, de minden valószínűséggel a feldíszített fa rosszul volt rögzítve – mondta a polgármester. Megerősítette, hogy az elmúlt napok heves esőzései és a rendkívüli erejű széllökések dönthették fel ismételten a fenyőt. A rendőrség gondatlanság miatt nyomozást indított – zárta beszámolóját a belga hírportál.

(MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés