ACNEWS

Agyonlőttek egy Aldi pénztárosnőt az áruházban

A nő berlini lakásában egy pisztolyt és két tárra elegendő lőszert találtak Fotó: Illusztráció / Pixabay
A nő berlini lakásában egy pisztolyt és két tárra elegendő lőszert találtak Fotó: Illusztráció / Pixabay
Háromszor fejbe lőtték és egyszer mellkason az áruházlánc pénztárosát. Mindezt a vevők szeme láttára.
Hirdetés
Ad image

A Mörfelden-Walldorfi Aldiban történt lövöldözés hátterében alighanem egy párkapcsolati probléma húzódozótt. Az elkövetőnek februárban kellett volna bíróság elé állnia – egy korábbi, a nő elleni támadás miatt.

A halálos kimenetelű támadás Mörfelden-Walldorfban hétfő este 19.15 körül történt. A nyomozók szerint a 48 éves férfi bement az Okrifteler Straße-i Aldi szupermarketbe. A pénztárhoz lépett, és több lövést adott le korábbi élettársára, aki halálos sérüléseket szenvedett. A támadó ezután öngyilkos lett.

Az áldozat és az elkövető korábban kapcsolatban voltak, és egy ideig közös lakásban is éltek. A párkapcsolat körülbelül hat hónappal ezelőtt szakadt meg.

A boncolás előzetes eredményei: a nőt három lövés érte a felsőtestén és a fején. A feltételezett elkövetőt egy golyó találta el. A diszkontban több töltényhüvelyt találtak. Az ügyészség szerint a 48 éves férfi nem rendelkezett fegyvertartási engedéllyel – írja a tagesschau.de.

A halálos támadás idején az alkalmazottakon kívül más vásárlók is voltak az üzletben, ők sértetlenül megúszták. Az Aldiban tartózkodó szemtanúk elmondták, hogy először fel sem fogták, hogy lövések dördültek. „Aztán valaki azt kiáltotta: Valaki lövöldözik” – mondták a szemtanúk. „Először azt láttuk, hogy az alkalmazottak bementek egy szomszédos helyiségbe, pont előttem zárták be az ajtót” – mondta az egyik szemtanú. „Aztán ki akartunk menni az üzletből, de bezárták az ajtókat. Úgy éreztük, mintha csapdába estünk volna. Mindannyian csak azt kiabáltuk, hogy ‘Nyissák ki az ajtókat’, de senki sem nyitott ajtót” – mondta a szemtanú, akinek nem sikerült betörnie a kifelé vezető tolóajtót. „Szerencsére a másik oldalon volt egy erős férfi, aki berúgta az ajtót”. Így jutottak ki a szabadba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés