ACNEWS

2024. September 24.   |   Gellért, Mercédesz napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Agyonverte nagymamáját a 12 éves Márk Hetényben

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Halálra verte a nagymamáját egy 12 éves fiú hetényi kisfiú, mert nem neki, hanem a tanárnak adott igazat egy iskolai konfliktusban.
Hirdetés
Ad image

Még mindig sokkos állapotban vannak a hetényiek, miután egy 12 éves Márk agyonverte a nagymamáját egy iskolai konfliktus megítélése miatt. A gyerek korábban két iskolatársát is úgy megtámadta, akiket kórházba szállítottak. Ennek kapcsán szeptember 12-én a nagymama elbeszélgetett az unokájával a történtekről. És a kisfiúnak nem tetszett, amit hallott. Ezért támadt rá az idős asszonyra, aki a múlt szombaton belehalt a sérüléseibe – adta hírül a parameter.sk.

A helyi iskola megerősítette, hogy a mentálisan instabil gyerek mellé szakpedagógusokat rendeltek ki. De három szakértő is beismerte, képtelen javítani a helyzeten. Ezt követően egyedi tantervet dolgoztak ki számára. Magyari Ferenc, a község polgármestere azt mondta, Márk családja rendkívül rossz anyagi helyzetben él. Olyannyira, hogy az önkormányzat rendszeresen elenged számukra bizonyos díjakat. Emellett többek között élelmiszert, higiéniai termékeket és üzemanyagot is biztosítanak számukra, és a gyerek pszichiátriai kezelésének útiköltségeit is megtérítik.

A nehéz anyagi körülmények mellett tovább nehezítette a fiú életét, hogy apja egy alkoholista, visszaeső bűnöző. Aki rendszeresen bántalmazta családját és jelenleg is börtönben van. A Nyitrai Kerületi Ügyészség szóvivője elmondta, a korábban súlyos testi sértés miatti vádemelést emberölésre minősítik át.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés