ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Agyonverték, megerőszakolták a 85 éves Jolika nénit Füzérkajatán

Fotó: Pixabay/
Fotó: Pixabay/
Róbert részegen támadt rá a szomszédban lakó idős asszonyra, és addig verte, amíg mozgott. Rokona nem volt, a falu temeti el.
Hirdetés
Ad image

Gyalázatos módon ért véget Jolika néni élete a hétvégén: a szomszédja baltával agyonverte. Állítólag Róbert annyira részeg volt, hogy fel se fogta, mit csinál. A helyiek úgy tudják, előtte még félholtra verte az élettársát, Tündét és annak édesanyját is, összetörte a házban a bútorokat. Aztán elmenekült, Budapesten fogták el a rendőrök. A brutális gyilkosságot egy helyi férfi fedezte fel. Szombat délelőtt – ahogy mindig – bement Jolika néni udvarára, hogy kiengedje az ólból a tyúkokat. Utána belépett a szobába, ahol a vérbefagyott asszony holtteste feküdt.

Nem történt még itt ilyen szörnyűség

„Száznegyven lelket számlál a falunk. Itt emberemlékezet óta nem történt ilyen szörnyűség – mondta keserűen az AcNews-nak a helyi polgármester, Lupták Lászlóné, Évike. – Sok nálunk az idős ember. Akik most félnek. Hogy megnyugodjanak, mindenkit megkerestem, elmondtam nekik, hogy az állítólagos gyilkost elfogták. De hiába. Jolánka néninek nincsenek rokonai, így Füzérkajata temeti el, aminek költsége 400 ezer forint is lehet.” Az AcNews megtudta: a gyilkossággal gyanúsított Róbert a szomszéd településről költözött ide az élettársához, Tündéhez. Ha ittak, az asszony békés maradt, énekelgetett magában az udvaron. Róbertből azonban előhozta a legrosszabbat. Nem csoda, hogy a megvert élettársa feladta a rendőrségen. Ő árulta el a nyomozóknak, hogy Róbert Budapesten a Keleti pályaudvaron tartózkodik. Ott kapták el a baltás gyilkost.

Rettegtek tőle a közmunkások

A férfi a végzetes napig mindenki megelégedésére segédmunkásként dolgozott a faluban, építkezéseken betont kevert, falat húzott. De ha ivott, olyankor a közmunkások is rettegtek tőle. „Állítólag Robi volt már börtönben, tíz évet ült, mielőtt kiengedték. Vékony, alacsony ember, ha iszik, akkor agresszív lett – mondta lapunknak a gyilkos szomszédja. – Úgy tudom, hogy Jolika nénit meg is erőszakolta, Tündét, meg az anyósát is megverte.”

„A rendőrség emberölés miatt nyomoz. Ennek kapcsán a kollégáim minden adatot és információt megvizsgálnak” – válaszolta kérdésünkre Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!