ACNEWS

2024. October 05.   |   Aurél napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Agyvérzést kapott a Queen zenekar gitárosa, lebénult a bal oldala

Fotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia
Agyvérzéssel kórházba vitték Brian Mayt, a Queen gitárosát, aki nagyon megijedt, mert a bal kezét csak korlátozottan tudta használni.
Hirdetés
Ad image

Kisebb agyvérzést kapott a minap a Queen legendás gitárosa, Brian May, aki ennek következtében a bal karját csak korlátozottan tudta használni – írta a Telex. Brian May őszintén mesélt arról, hogy az agyvérzés után gitározni sem tudott, emiatt elkezdte megkérdőjelezni a képességeit. Jókedvét azonban megőrizte, és tréfásan megjegyezte, hogy most szobafogságra ítélték, amíg fel nem épül.

A Queen 77 éves gitárosa megnyugtatta rajongóit, hogy már jobban van és ismét pengeti a gitárt. „Egy kicsit ijesztő volt, de azért vagyok itt, hogy jó hírekkel szolgáljak. Az elmúlt napok eseményei után újra tudok gitározni” – mondta May. Aki hangsúlyozta, hogy a surrey-i Frimley Park Kórházban fantasztikus ellátásban és odafigyelésben részesült. „Kék lámpák villogtak mindenütt. Nagyon izgalmas volt. Lehet majd posztolok egy videót is róla” – tette hozzá jókedvűen. A zenész korábban, 2020-ban már szívrohamot is kapott egyszer, amiből szintén felépült.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés