ACNEWS

Al Pacino először szólalt meg arról, hogy ismét apa lesz

Al Pacino a Game Awardson (Fotó: Youtube)
Al Pacino a Game Awardson (Fotó: Youtube)
Először reagált nyilvánosan a hírre, miszerint 83 évesen ismét apai örömök elé néz.
Hirdetés
Ad image

Nemrégiben az AcNews is beszámolt róla, hogy a 83 éves Al pacino és 29 éves barátnője, Noor Alfallah babát várnak. Ráadásul már a nyolcadik hónapban vannak.

A legutóbbi információk szerint az idős színész annyira megdöbbent barátnője, Noor Alfallah terhességének híre hallatán, hogy követelte, hogy csináltasson DNS-tesztet, hogy bebizonyítsa, ő a születendő gyermek apja.

Bár Hollywoodban megszokottnak számít, hogy az idősebb sztároknak fiatalabb barátnői vannak, sokan azonban még így is rácsodálkoztak, hogy 83 éves, Oscar-díjas színész ismét gyermekáldás elé néz. Sokakat érdekelt, hogy Al Pacino mit szólt ahhoz, hogy negyedjére is apuka lesz, a válasz pedig nem váratott sokat magára.

A színész a minap Los Angelesben sétált, amikor egy videós leszólította, hogy gratuláljon neki az újabb gyermek érkezéséhez, majd megkérdezte, izgatott-e emiatt – írja a Bors a Daily Mail cikke nyomán.

„Különleges érzés! Mindig is az volt. Sok gyerekem van, de ez most nagyon különleges, hogy ilyenkor érkezik” – válaszolta a színész. Ezt követően a baba neméről is kérdezték, Pacino szerint azonban még nem tudják, kislányuk vagy kisfiuk lesz-e.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés