ACNEWS

Al Pacinot máris faképnél hagyta a gyermeke anyja

Al Pacino a Game Awardson (Fotó: Youtube)
Al Pacino a Game Awardson (Fotó: Youtube)
A színész élettársa szeretné elintézni, hogy megkapja a három hónapos kisfia teljes felügyeleti jogát, amelyet jelenleg Al Pacinoval oszt meg.
Hirdetés
Ad image

A 29 éves nő szerdán nyújtotta be a szülői viszony meghatározására irányuló kérelmet Los Angelesben a Page Six birtokába jutott bírósági dokumentumok szerint.

A beadványt gyakran használják a nem házas, gyermekkel rendelkező párok a gyermekfelügyelet, a láthatás és a gyermektartás megállapítására.

Annak ellenére, hogy a fizikai felügyeletet akarja, hajlandó „ésszerű láthatási” jogot adni a 83 éves Al Pacinonak, és kérte, hogy megosszák a jogi felügyeletet, ami beleszólást adna neki a fontosabb döntésekbe, például az iskoláztatásba és az orvosi kezelésbe. Azt is kéri, hogy a színész fizesse ki a jogi költségeit és minden egyéb bírósági költséget.

Noor mellékelte egy aláírt „önkéntes szülői nyilatkozat” másolatát is, amely bizonyítja, hogy Al Roman Alfallah Pacino biológiai apja.

A párnak június 6-án született meg a közös gyermeke. A Keresztapa színésze apasági tesztet követelt, amikor megtudta, hogy barátnője terhes. Ráadásul, csak két hónappal a szülés előtt tudta meg, hogy Noor gyermeket vár.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés