ACNEWS

Alekosz is megy az Ázsia Expresszbe, nem akárki lesz a párja

Visszatér a tévébe a görög botrányhős, székhez köti majd a nézőket.

Hirdetés
Ad image

Visszatér a tévébe a görög botrányhős, székhez köti majd a nézőket.

Hamarosan bejelentik, hogy újabb évaddal tér vissza a TV2 nagyszabású műsora, az Ázsia Expressz, mely megannyi nézőt láncolt esténként a tévé képernyője elé. Idén is nagy nevekkel dolgoznak együtt, így minden bizonnyal izgalmas lesz ez az évad is.

Az AcNews megtudta, a napokban már le is forgatták a műsor promóját, és bizony a szereplők között ott van Alekosz is. Egy ideig úgy volt, hogy egy másik botrányhőssel alkot majd egy párt, de az nem jött össze ilyen-olyan okokból. Ezután a csatorna szerkesztői sokáig keresgéltek ki lenne a korábbi botrányhős méltó párja.

„Bizony Alekosz is szerepel majd a következő Ázsia Expresszben. Ráadásul a párjával, Rékával együtt szórakoztatja majd a nézőket, akit a Facebookos videóiból ismer a fél ország – magyarázta lapunknak a neve elhallgatását kérő bennfentes. – Réka nem sokáig gondolkozott azon, hogy a celebbel belevágjon a műsorba, úgy tudom, már a gyerekeinek is keresett bébicsőszt, amíg Ázsiában kalandozik.”

Egyébként Alekosz körül régóta nagy volt a csend, de mostanában több helyen is szerepelt. Leginkább a megbotránkoztató, és pikírt tartalmú bejegyzései miatt szerepel az újságok hasábjain, a televíziók pedig újra felismerték a benne rejlő potenciált. Kétségtelen, hogy a magyar celeb a paletta egyik legszórakoztatóbb alakja.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés