ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

44 millió forintot költött arra, hogy szexbábuvá alakuljon

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A 31 éves svéd felnőttfilmes, elmondta, hogy rengeteg pénzt költött arra, hogy ő legyen a legplasztikabb baba a világon.
Hirdetés
Ad image

A svéd 31 éves Alicia Amira jelenleg az Egyesült Királyságban él. Elmondta, hogy küldetése az, hogy ő legyen a legműanyagabb ember a bolygón. Eddig 100 000 fontot (azaz 44 millió forintot) költött plasztikai műtétekre.

„Nem hiszem, hogy valaha is abbahagyom a műtéteket. Ez része az életemnek” – mondta, miután kilépett a biztos PR-os munkájából, hogy beteljesítse ambícióit.

„Folyamatosan küzdök a megbélyegzés ellen. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy kiállj a hited, az álmaid és az életmódod mellett, amikor az ellentmondásosnak számít.”

Szerinte a külseje azt tükrözi, hogy a férfiak és a nők mennyire különbözőek, és hogy különböző szerepeket töltenek be.

„Nem értek egyet azzal, hogy teljesen egyformák legyünk. Úgy gondolom, hogy a nőnek az a szerepe, hogy a férfinak örömet szerezzen, és a lehető legjobb ‘trófea feleség’ legyen. Szeretek főzni neki, szeretem takarítani a házat, és rávenni arra, hogy javítsa meg az autót és nyírja le a füvet” – idézi a nőt a Mirror.

Alicia-nak többször megműtötték a mellét, a homlokát, a szemét, az arcát és az ajkait. Ezen felül arcfeltöltést, orrfeltöltést, botoxot az egész arcán, PDO szálakat, állfeltöltést és állkapocsfeltöltést kapott. Magasabbra tetováltatta a szemöldökét, sűrűbb szempillákat csináltatott, és tetováltatta az ujjait, a mellkasát és a nyakát is.

„Élhettem volna normális életet, ha akartam volna, de úgy döntöttem, hogy két lábon járó szextárggyá válok. Büszke vagyok az utamra, minden egyes lépésére, és minden lépésre, amit még meg fogok tenni” – magyarázta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!