ACNEWS

Áll a bál: Curtis lealázta Bea asszonyt, aki meg jól visszaszólt

Curtis célkeresztjébe került Győzike és Bea Fotó: Facebook
Curtis célkeresztjébe került Győzike és Bea Fotó: Facebook
Nem volt elég, hogy a Loki szurkolók nekimentek Győzikének, amiért a családjával együtt a Fradi meccsen VIP szurkolóként parádézott.
Hirdetés
Ad image

A dühös rapper – aki korábban az Újpest focistája volt – úgy érezte, neki is meg kell szólalnia az ügyben. Kemény szavakkal beleszállt Győzikébe, amire a felesége, Gáspár Bea válaszolt. Curtis se hagyta magát.

„Csókolom, Bea néni! – írta Curtis az Instagram oldalán. – Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően.”

Rossz az, aki rosszra gondol

Így folytatta: „Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ! A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket.”

„Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta! Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak. Hajrá Magyarország, hajra Újpest!”  idézte a Blikk Curtis reakcióját a 24 óráig elérhető Insta-sztorijában.

Tiszteletjegyet küld neki

Persze ez a poszt sem maradt válasz nélkül, Bea asszony frappánsan vágott vissza Curtisnek: „Köszönöm a megszólítást, örülök, hogy illemtudó vagy” – írta Bea. Nyilván azért, mert a rapper őt néninek szólította. – Győző bácsi, aki egyébként velem egyidős (49), köztudottan gyógyszerfüggő, de olyan szerencsés, hála istennek, hogy sokan azt hiszik, 34, veled ellentétben, aki 54-nek látszik! Az ügy kapcsán pedig: a sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni sem neked, sem másnak!”

„Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam.” – írta válaszában Gáspár Bea.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés