ACNEWS

Áll a Bál: Nekiment Straub Dezső Götz Annának

A Vidám Színpad volt művészeti vezetője méltatlannak tartja, amit Böröndi Tamás özvegye csinál.

Hirdetés
Ad image

A Vidám Színpad volt művészeti vezetője méltatlannak tartja, amit Böröndi Tamás özvegye csinál.

További dráma várható Straub Dezső és Götz Anna között. A Vidám Színpad művészeti vezetője ugyanis egy közösségi média posztból tudta meg, hogy felmentették az állásából. Straub azóta több fórumon fejezte ki nem tetszését az eljárás miatt.

„Megkérdezésem és a részemre címzett felmondás nélkül a Vidám Színpad új művészeti igazgatót nevezett ki! Véleményem szerint ebből a tisztségből kettő egy színházban sok lenne! Tisztelettel kérem tehát a Vidám Színpad pillanatnyi vezetőit, hogy közönségünket tájékoztassák arról a tényről, hogy – idézet a közleményből – „Böröndi Tamás özvegye, Götz Anna – férje szellemi örökségét szem előtt tartva” – felmondás nélkül Straub Dezső helyett új művészeti vezetőt nevezett ki! Egyben kérem hivatalos felmondásukat is kézbesíteni, mert ez így, a facebookon, a sorok közé rejtve méltatlan a Vidám Színpad jelenlegi, egy drámai színésznő és egy színpadtechnikus alkotta vezetői párosához! ” – dühöngött közösségi oldalán Straub, aki Böröndi özvegyének, a jelenlegi főigazgatónak, Götz Annának is odaszúrt.

„A színház vezetőinek Böröndi Tamás halála óta velem kapcsolatos eljárása, kommunikációja – illetve annak teljes hiánya – minősíthetetlen és védhetetlen. Bár a színház közleménye “ízlésesen” Halottak Napján került fel az internetre, kívánom, hogy ne legyen sorainkban több áldozata a pandémiának! Kívánom, hogy minél előbb levehessük ismét a maszkjainkat, így a jövőben a rosszindulat ne bújhasson el a gyász álarca mögé”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés