ACNEWS

Álompár a szakadékban: egy év után válnak

Ben Affleck és Jennifer Lopez / Fotó: Shutterstock
Ben Affleck és Jennifer Lopez / Fotó: Shutterstock
Zátonyra futhatott Jennifer Lopez és Ben Afflec házassága. A rossz nyelvek szerint már árulja is közös otthonát az álompár.
Hirdetés
Ad image

Hetek óta másról se szól a külföldi média, mint Jennifer Lopez és Ben Afflec házasságáról. Arról, hogy zavar van a Paradicsomban azok után röppentek fel a hírek, hogy 47 napja nem látták együtt nyilvánosan a párt. Persze ezek után egy sor kínos esemény is jött: J.Lo és Afflec görcsösen próbálta megmutatni mindenkinek, hogy boldogabbak, mint valaha. A DailyMail információi szerint azonban bár még hivatalosan nem váltak el, de egyre több időt töltenek külön, és már új házakat is nézegetnek, hogy ne kelljen egy fedél alatt élniük. Vagy legalábbis, hogy ne legyen közös ingatlanjuk.

„Jen és Ben külön élnek, de hivatalosan még nem váltak el. Jelenleg csak a saját dolgaikat csinálják. Nagyon optimistán vágtak bele a kapcsolatukba, és azt hitték, hogy a dolgok megváltozhatnak, de nem így történt. Ben házakat nézeget, saját otthont keres. Ebben az átmeneti időszakban anyukájára, a testvéreire és a gyerekeire támaszkodik, valamint Matt Damonra és a barátaira. Szomorú mindezek miatt, de a munkájára koncentrál. Arra, hogy nagyszerű apa legyen, hogy jól működjön a közös szülői munka Jennifer Garnerrel.” – állítja egy közeli forrás.

A pár már egy ingatlanügynököt is keresett, hogy eladják 60 millió dolláros közös otthonukat, amit még tavaly vásároltak. Egy másik forrás szerint 2 hete a piacon van a Beverly Hills-i ingatlan, azonban még nem akadt rá vevő. A bennfentes szerint azért nem, mert 65 millió dollárt kérnek érte. Az árnövekedést azzal indokolták, hogy jelentős átalakításokat végeztek a házon. Ezalatt az összeg alatt jelentős veszteséggel tudnának csak túladni rajta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés