ACNEWS

Altatják a mezőfalvi édesanyát, mert belehalna a fájdalomba

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Annát csupán egy epekőműtét miatt vitték be a kórházba, a rutinbeavatkozás után élet és halál között lebeg.
Hirdetés
Ad image

Csehák Károly mindent megadna, hogy a 36 éves feleségét, Annát újra mosolyogni lássa. Hogy hazavigye őt az otthonába, a kétéves kisfiukhoz. Azonban az édesanya mesterséges kómában fekszik, nem lehet felébreszteni.

„Anna két hete csütörtökön, július 27-én lett rosszul az otthonunkban. Mellkasi fájdalmai voltak, nem kapott levegőt, fulladt, ezért kihívta a mentőt, kórházba vitték, másnap pedig már meg is műtötték. Kiderült, az epekövek elakadtak az epevezetékben, azt kellett eltávolítani” – mesélte a Blikknek Csehák Károly.

Mint mondta, a feleségét a rosszulléte előtt néhány napig hasonló tünetek gyötörték. A műtét után Anna panaszkodott, hogy borzasztó nagy fájdalmak kínozzák, kapott fájdalomcsillapítót, de másnapra csak rosszabbodott az állapota. Újabb gyógyszereket kapott, a párja elmondása szerint már epe-, hasnyálmirigy- és májgyulladás is kialakult nála, a veséje pedig leállt. Anna felkerült az intenzívre, majd onnan egy budapesti kórházba.

„Kiderült, hogy a műtét során az orvos kiszakította az epevezetéket, a sav pedig körülötte szétmart mindent. Aki dolgozik, hibázik, ezzel nincsen probléma, de azt nem tudom elfogadni, hogy ezt utána napokig nem vették észre. 52 órán keresztül hagyták szenvedni a páromat! – magyarázta feldúltan az ötvenéves férfi.

A budapesti kórházban mindent megtesznek Anna gyógyulásáért. Különböző gyógyszerekkel próbálják a gyulladást csökkenteni az édesanya szervezetében, akinek az állapota válságos. Annát altatásban tartják, az orvosok azt mondták, ha most felkeltenék, belehalna a fájdalomba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés