15 kilót hízott Németh Kristóf – „Visszaszerzem a régi versenysúlyomat”

Soltész Mónika 2020.06.26. Amiről beszélnek

15 kilót hízott Németh Kristóf – „Visszaszerzem a régi versenysúlyomat”

A hosszúra nyúlt kényszerbezártság mindenkire másképp hatott. Volt, aki otthon is szívesen mozgott, és párhuzamosan figyelt az étkezésére, azonban olyan is volt szép számmal, akire bizony felkúsztak a kilók. Németh Kristóf is utóbbiak közé tartozik.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A Fórum Színház igazgatója a Bánfalvy Stúdió videójában mesélt arról, hogy az utóbbi időben jó pár kiló felkúszott rá, most azon dolgozik, hogy leadja.

„Nagy segítség az edzésben, hogy van egy öt hónapos gyermekünk, Levente, akivel folyamatosan mozgásban vagyunk. A lakásban egyébként kialakítottunk egy olyan edzőtermet, ahol együtt tudok tréningezni a feleségemmel. Zita nyomja az aerobikot, én pedig súlyzózom” – idézi a videóból a színészt a Ripost, majd arról is mesélt, nem volt elégedett magával, mert a várandós feleségével együtt hízott, de most már megálljt parancsol a kilóknak, és mindent elkövet, hogy leadja súlyfeleslegét.

„Nekem azért kell odafigyelnem a testsúlyomra, mert sosem voltam ennyire meghízva még. Ez úgy történt, hogy a babavárás időszaka alatt én lényegesen többet híztam, mint a feleségem. Ő 12 kilót szedett fel, én 15-öt. Viszont le fogom adni a felesleges kilókat és visszaszerzem a régi versenysúlyomat.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT