51 évesen, titokban megnősült Jáksó László

Dózsa Gabriella 2019.09.23. Amiről beszélnek

51 évesen, titokban megnősült Jáksó László

Kollégái állandóan a magánéletével zrikálták a Sláger Rádió műsorvezetőjét, igaz jó sokáig elhúzta a párválasztást. Jáksó László nem bánja, hogy most találta meg az igazit, mert ez reményei szerint örökre szól.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Nem verte nagydobra a műsorvezető, hogy minden csinnadratta nélkül feleségül vette kedvesét.

„Megnősültem, 51 évesen végre házas vagyok” – árulta el a Blikknek Jáksó László. „Szerencsére amióta nem vagyok képernyőn, az irántam tanúsított lelkesedés is fogy, így nem is érzem azt, hogy kötelező lenne őt kiadni. Nem a médiában dolgozik, teljesen civil, szeretne is az maradni, de azt mindenkinek elárulhatom, hogy nagyon boldogok vagyunk!”

A párja nagyon jó hatással van a rádiósra, aki rengeteget fogyott az utóbbi időben. Többen megijedtek, hogy lehet, betegség áll az átalakulás hátterében. 24 kilogrammal lett kevesebb, amit feleségének köszönhet.

„Igyekszem sokat mozogni. A párom vitt bele ebbe is, ő nagyon sokat fut. Felhívta a figyelmemet, hogy többször kell kimozdulni, ezért biciklizek és sétálok. Ami viszont a legfontosabb, hogy leszámoltam az éjszakai nassolással, és abban a pillanatban elkezdtem fogyni!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT