A monacói hercegi családdal is találkozik a monte-carlo ralin induló magyar csapat

2019.12.10. Amiről beszélnek

A monacói hercegi családdal is találkozik a monte-carlo ralin induló magyar csapat

Mint azt az AcNews megírta: a Veterán Garázs Egyesület és a Trimedio csoport együttműködésében, először indulhat magyar csapat a Monte-Carlo Historique Rally-n. Az embert és autót sem kímélő nemzetközi versenyen Tóth Barnabás áll rajthoz oldtimer Porsche 356 kocsijával. Szűcs Balázstól azt is megtudtuk, milyen szerencsében lesz részük a stábtagoknak a célba érés után.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Izgalmas hetek várnak a XXIII. Monte-Carlo Historique Rally-n induló csapatra. A 12 személyes stáb úgy érzi már mindenre készen állnak, persze mindig akadnak még elintéznivalók. Kész a csapat egyenruhája, egységes arculatot öltenek, a kísérő autókat is felmatricázták. A Trimedio csapat vezetője az Acnewsnak elmondta már mindenki alig várja, hogy megérkezzenek a start helyszínére Bad Homburgba.

„Onnan indulunk majd Monte-Carloba. Azt gondolom, hogy fantasztikus dolog ugyanazon az úton végigmenni, ahol a hatvanas évek rali versenyzői” – mondta Szűcs Balázs. „Közben meg óriási kihívás, hiszen akárhogy is nézzük, ezek öreg kocsik, amik elromolhatnak bármikor. Természetesen ehhez ott lesznek a szerelőink, meg indulás előtt igyekeztek minden hiba felmerülését minimalizálni. De ha kell, út közben fognak szerelni, ennek is meg van a szépsége. Ez egy olyan lehetőség, hogy ha már csak eljutsz oda, végig tudsz menni, az egy csoda! És annyit azért még hozzátennék, hogy ennek a versenynek súlya van… A monacói herceg, II. Albert nyitja meg, ő a fővédnöke, ő indítja el a futamot saját kezűleg. A rali végén pedig a Monaco Nagyhercegi Palotában a hercegi család gálát rendez az összes indulónak. Nagyon érdekes egyébként, hogy a főszervező Monacói Autoklub már a jelentkezésnél előírtaa, hogy ott a férfiak és nők részére mi lesz a dress code. Nyilván nem a csapat ruhában, vagy versenyző ruhában lehet ott megjelenni, szigorúan elegáns fekete öltöny, vagy zsakett az előírt!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT