A tűtől sem riadt vissza: kollagénes arckezeléssel fiatalodik Abaházi Csaba

Soltész Mónika 2019.09.11. Amiről beszélnek

A tűtől sem riadt vissza: kollagénes arckezeléssel fiatalodik Abaházi Csaba

A Sláger FM műsorvezetője nem szégyelli bevallani, hogy arcbőrének változása – amely a fogyás következtében ereszkedett meg – kimondottan zavarja. Abaházi egy szépészeti beavatkozással igyekszik javítani a helyzeten.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Nemcsak a hölgyek számára fontos, hogy megjelenésük kifogástalan legyen, de manapság az urak is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy ne érje szó őket. Ebbe a csoportba tartozik Abaházi Csaba is, aki nemrég életmódot váltott, amelynek köszönhetően jelentős súlymennyiséget adott le. A Sláger Reggel műsorvezetőjének átalakulása látványos, annak idején úton-útfélen megjegyezték, hogy milyen sokat fogyott.

„Nagyon figyelni kell magamra, hízásra hajlamos alkat vagyok, különösen hasra. Mióta lefogytam jobban érzem magam, mint valaha, igaz az arcomról eltűnt a zsírréteg és kicsit megereszkedett a bőr. A bőröm megsínylette a változást” – mondta a műsorvezető, aki úgy döntött, visszaforgatja az idő kerekét, melynek érdekében egy szépészeti beavatkozásnak is alávetette magát, mégpedig egy kollagén indukciós eljárásnak. Ebben Dr. Hegedűs Bea esztétikai orvos volt segítségére, aki egy kollagén indukciós eljárással fiatalította meg a rádiós műsorvezetőt.

„Ez egy nagyon népszerű eljárás, melyben kis, arany tűket használunk. Ezeken keresztül egy pecsételő módszerrel juttatjuk be a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás fájdalommentes és maximum 30-40 percet vesz igénybe. Az eredmény már 1-2 nap múlva látványos, de a sebgyógyulást követő 1-2 hétben igazán szembetűnő” – mondta a szakember, aki a Sláger Reggel műsorvezetőinek jelenlétében végezte el a beavatkozást.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)