Aggódik a sztáranyuka, lánya tanára megfertőződött

Dózsa Gabriella 2020.03.25. Amiről beszélnek

Aggódik a sztáranyuka, lánya tanára megfertőződött

Házi karanténba van Rába Timi és családja Tenerifén. Az egykori modell és szerettei egy hete nem hagyják el a lakást, amióta lánya iskolájában is felütötte a fejét a koronavírus.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Meseszép helyre költözött családjával pár hónapja Rába Tímea. De a járvány elért Tenerifére is, és pár napja kiderült, hogy lánya tanárának tesztje pozitív lett. Az ex-modell attól fél, Nina is megfertőződött.

„Kaptam egy e-mailt az iskolától, amiben az állt, hogy az egyik oktató elkapta a koronavírust – mondta a Ripostnak a sztáranyuka. – Azonnal rohantam a lányomért az iskolába. Amint odaértem felhívtam telefonon, hogy jöjjön ki az épületből, de azt mondta, nem tud, mert az összes gyereket elkülönítették az udvaron… Egy kisebb pánik alakult ki. A szülők sorra érkeztek az épülethez, hiszen mindenki megkapta az üzenetet, a gyerek mégsem jöhettek ki egy jó darabig. Csak annak örültem, hogy a fiamért nem kell aggódnom, mert aznap igazoltan otthon maradt velem. Negyedórát vártam kint, mire megérkezett a kislányom. Azóta nem engedtem el őket sehova.”

Az eset után teljes karanténba került a család, mert Tenerifén kijárási tilalmat vezettek be.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT