Alig várja a Budapest-Bamako ralit Oszvald Marika, már csak a vizsgálatok eredményére vár

Soltész Mónika 2020.01.14. Amiről beszélnek

Alig várja a Budapest-Bamako ralit Oszvald Marika, már csak a vizsgálatok eredményére vár

Oszvald Marika január végén áll a rajthoz, hogy kalandvágyát enyhítse a Budapest-Bamako ralin. Már alig várja az indulást, átesett a teljes körű orvosi kivizsgáláson, felkészült, és már kocsija is készen áll. Veszélyes útnak néz elébe, így nem meglepő, hogy családja aggódik a részvétele miatt.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„A lányom, Kriszti még mindig nagyon aggódik, de én nem félek semmitől, mivel azt sem tudom, miről van szó, pontosan mi vár rám. Most tartok a felkészülés közepén. Az egyik legfontosabb, hogy teljes körű orvosi vizsgálaton vettem részt, laborvizsgálaton is voltam és meg is ultrahangoztak. Felírattam mindenféle gyógyszert is, hiszen nem vagyok már naposcsibe” – mondta a Ripostnak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, akinek szerdán érkezik meg az orvosi vizsgálatok eredménye. Marika túl van az oltásokon is, szedi a malária elleni gyógyszereket, azonban elszomorodna, ha mégsem engednék versenyezni.

„Ezen a héten megyek megvenni a hálózsákot, hogy legyen miben aludnom, ha a Szaharában kell táboroznom, hiszen benne van a pakliban, hogy senki sem fogad be minket, nem kapunk szállást. Az időjárás igen szélsőségesnek ígérkezik, meleg ruhával is készülni kell. Egyébként nem aggódom a szállás miatt, én még a kocsiban is elalszom” – tette hozzá Oszvald Marika.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT