Beszállt a vírus elleni küzdelembe a világhírű magyar divatcég

2020.03.25. Amiről beszélnek

Beszállt a vírus elleni küzdelembe a világhírű magyar divatcég

A Nanushkát is érinti a világjárvány, hiszen a biztonság miatt sem vásárlók nincsenek, sem ruhák előállításához szükséges anyagok nem érkeznek meg. A cég feltérképezte, hogyan tudnának segíteni a nehéz helyzetben, és a maszkgyártás mellett döntöttek.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Mint arról már az AcNews írt, a hazai hírességek és cégek a maguk módján igyekeznek segíteni. A Nanushka is így tesz, elsők között döntött budapesti és New York-i üzleteinek átmeneti bezárása mellett. A Társaság úgy gondolja, ebben a helyzetben még inkább példát kell mutatnia, ezért megvizsgálta, hogy mi az a terület, ahol a leginkább tudna segíteni. A feltérképezés eredményeként a Nanushka védőmaszkok gyártása mellett kötelezte el magát a hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerének segítségével. A Nanushka hetente 2000 darab nem orvosi besorolású maszkot készít el eddigi kollekcióinak legkiválóbb minőségű anyagaiból, továbbá heti 3000 darab sebészi maszk elkészítését is vállalja beszállítói közreműködésével. A projekt 2020. március 24-én indul, az első adag maszk április elsejére készül el. A következő hetekben folyamatosan készülő több tízezernyi védőeszközt a rászoruló szervezeteknek, kórházaknak és egészségügyi intézményeknek adományozza.

A Mi kis falunk sztárja a tőle megszokott vidám stílusban próbál segíteni, és az otthoni mozgásra hívja fel a figyelmet. Követőit nem mindennapi kihívás megcsinálására buzdítja, ahol a figyelem középpontjában egy papucs áll…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT