Bochkor Gábor így ünnepelte az önkéntes karanténban születésnapját

Soltész Mónika 2020.03.26. Amiről beszélnek

Bochkor Gábor így ünnepelte az önkéntes karanténban születésnapját

Bochkor Gábor a napokban ünnepelte születésnapját. A rádiós sosem gondolta volna, hogy egyszer különös módját választja a „bulizásnak”.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Március 25-én töltötte 56. életévét Bochkor Gábor. A koronavírus-járvány miatt azonban most csak óvatosan ünnepelt, mindössze egy videópartit szervezett pár barátja társaságában.

„Amióta elkezdődött ez az önkéntes karantén, a barátaimmal, akik a világ több pontján élnek, esténként bejelentkezünk egy közös Skype-csoportba, ott dumálgatunk, iszogatunk. Így tettünk tegnap este is, végül egész jó kis buli kerekedett az online térben” – mesélte a Ripostnak a rádiós, aki önként vállalta az otthoni karantént, édesanyjával és lányával is csak ritkán találkozik, így születésnapját sem velük töltötte.

„Ilyen furcsa születésnapom még sosem volt… Igazi érzelmi hullámvasút volt, hiszen miközben rengetegen köszöntöttek telefonon és az interneten keresztül, nem ölelhettem meg azokat az embereket, akik a legfontosabbak nekem. Sajnos, most olyan napokat élünk, amikor az a legfontosabb, hogy a minimálisra csökkentsük a személyes kontaktokat, ami kiterjed a közvetlen családtagokra is. Esetemben ez most annyit jelent, hogy az időm nagy részében egyedül vagyok a házban és csak ritkán és akkor is csupán pillanatokra találkozom Nórival és az idős édesanyámmal. Kedden például pizzát sütöttem otthon és felhívtam a lányomat, hogy kér-e belőle. Persze, hogy kért, szóval kocsiba ültem, átvittem, átadtam, beszéltünk két szót a kerítésen keresztül, majd hazajöttem. A születésnapomon is így tettünk, vagyis az ölelés és a puszi elmaradt...” – árulta el Bochkor Gábor.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT