Csobot Adél és Istenes Bence ekkorra tervezik esküvőjüket

Soltész Mónika 2020.02.13. Amiről beszélnek

Csobot Adél és Istenes Bence ekkorra tervezik esküvőjüket

Magyarországi munkájuk szólította haza Németországból Csobot Adélt és Istenes Bencét. A kétgyermekes szülőknek komoly logisztikát igényelt az ideiglenes hazaköltözés. Most nem csak ennek részleteiről meséltek, hanem azt is elárulták, mit gondolnak a házasságról.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Csobot Adél és Istenes Bence az RTL Klub Álarcos Énekes című műsorában dolgoznak együtt. Erre az időre Németországból hazaköltöztek Magyarországra, ám a mostani utazásuk kapcsán nem volt könnyű megszervezniük a gyermekeik napirendjét.

„Komoly logisztikát igényelt, hogy most itt tudunk lenni. A gyerekek addig nem járnak óvodába, mindketten dolgozunk, így aztán azt is meg kellett szervezni, hogy ki legyen velük” – árulta el a Hot! magazinnak Adél, aki azt is elárulta, a hároméves Natánnal és az egyéves Adinnal kerek családot alkotnak, de az esküvő még várat magára, azonban annyit elmondott, mikorra tervezik hivatalosan is összekötni az életüket.

„Esküvőpártiak vagyunk, szeretnénk esküvőt, de nem sztereotípiák szerint éljük az életünket. Fontos a házasság, de majd ha jön, jön. Ebből a szempontból nincs bennünk görcs: ha akarjuk, majd összeházasodunk” – mondta Adél és Bence.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT