Debreczeni Zita a harmadik trimeszterben jár – „Egyre nehezebb a mozgás”

Soltész Mónika 2020.06.25. Amiről beszélnek

Debreczeni Zita a harmadik trimeszterben jár – „Egyre nehezebb a mozgás”

Debreczeni Zita és férje évekig próbálkozott sikertelenül, hogy gyermekük szülessen. A kismama ma már a harmadik trimeszterben jár, és a korábbi fájdalmak, nehézségek ellenére örömmel nyilatkozik a babavárásról.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Hamarosan megérkezik Gianni és Debreczeni Zita első gyermeke. Kisfiukért nagyon sokat küzdött a házaspár, és míg korábban könnyek között vallott a szülővé válás nehézségeiről Zita, boldogsága úgy tűnik, feledtette vele a fájdalmas éveket.

„A babatervezés időszakában mindig azért imádkoztam, hogy egyszer én is megtapasztalhassam, amit ilyenkor a kismamák átélnek. Lehet, hogy furcsán hangzik, de kifejezetten vártam, hogy rosszul legyek. Az első tizenkét hétben küzdöttem az állandó rosszullétekkel, sokat hánytam, fáradékony voltam, legalább öt kilót fogytam, mégis rendkívül boldog voltam, hogy végre megtapasztalhattam ezt az érzést” – mondta a Glamour magazinnak a kismama.

„Most a harmadik trimeszterben pedig igazán érzem, mi az az édes teher, amiről ilyenkor a nők beszélnek. Egyre nehezebb a mozgás, lépcsőzés, és a kezdeti apró kis rúgások a hasamban olyan intenzívvé vált, hogy néha a teljes testem beleremeg” – fűzte hozzá a modell-műsorvezető, aki az interjúban mesélt a félelmeiről is.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT