Demcsák Zsuzsa boldogságának titkáról mesélt

Soltész Mónika 2020.08.13. Amiről beszélnek

Demcsák Zsuzsa boldogságának titkáról mesélt

Sugárzik a boldogságtól Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető több mint egy éve él nyugodt harmóniában szerelmével, akivel megtalálta a boldogságot. Most elárulta, mi a kapcsolatuk titka.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Demcsák Zsuzsa és férje még az Ázsia Expressz második évadának forgatása közben talált egymásra. Azonnal egymásba szerettek, azóta pedig már össze is házasodtak. Kiderült, hogy házasságkötésükkor nyilatkozatot tettek születendő gyermekükről, amennyiben családot alapítanak, a Demcsák-Dangwal nevet kapja, ám egyelőre még nem beszélnek arról, hogy terveznek-e gyermeket.

A műsorvezető újra visszatért a képernyőre, sugárzik a boldogságtól, olyan, mintha kicserélték volna, és a Story magazinnak adott interjúban elárulta, ebben hatalmas szerepe van férjének.

„Mindenki Krishanhoz köti, hogy egyszer csak újjászülettem, majd elkezdődött számomra egy új, talán egy másik élet. Biztosan fontos szerepe van ebben neki is, de való igaz, ha én nem állok készen a változásra, nem jött volna semmi az életembe. Több mint egy éve roppant nyugodt, harmonikus életet élek. Krishannal valahogy minden magától értetődő. Nagyon figyelünk egymásra, a belső erőkre, az intuíciókra, a lelkünk rezdüléseire, és így egyik dolog következik a másikból. Azt kapom, amit adok: ha én boldogságot, harmóniát sugárzok, mások is ezt sugározzák vissza felém.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT