Détár Enikő: Péter igazi támasz számomra

Pataki József 2020.09.26. Amiről beszélnek

Détár Enikő: Péter igazi támasz számomra

Sokan azt hitték csupán múló románc lesz Détár Enikő és nála 10 évvel fiatalabb kedvese Péter között. De az idő, őket igazolta.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Kezdetben sokan nem jósoltak nagy jövőt nekünk, de bebizonyítottuk, ez szerelem. Minket egymásnak találtak ki, ez igazi párkapcsolat. Mindig és mindenben segítjük egymást. Az utóbbi hetekben sok dolgom lett, naponta próbálok a Dancing with the Stars műsorára, és a színházi élet is beindult, csak a héten hét Mamma Mia!-előadásom van a Madáchban. Most minden feladat az én Péteremre hárul, beleértve a háztartást, az ügyek intézését, a számlákat, az e-mailek megválaszolását. Igazi támasz számomra” – kedzte a Blikknek a színésznő, akinek alig van szabadideje, ezért minden otthon együtt eltöltött óra aranyat ér.

„Reggelente szinte azt sem tudom, hol vagyok, örülök, ha időben el tudok indulni, olyankor sok mindenre nem lehet tőlem számítani. Ráadásul most több időt töltök a táncpartneremmel, Baranya Dáviddal, mint a párommal. De Péterem minden este megvár ébren, bármilyen későn is érjek haza, hogy beszélgessünk. Nem hittük volna, de örökké tart ez a szerelem. Van egy olyan oldalam, amit kevesen ismernek, szeretek cuki mami és feleség lenni. Otthon nem vagyok annyira erős és erőszakos. Persze a színpadon igyekszem magam odapakolni, de megdöbbennének az emberek, ha látnák, milyen vagyok családi körben. Ha nem reggeltől estig dolgozom, főzök és kiszolgálok mindenkit, Péteremet és az összes gyereket, ha otthon vannak. ”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT