Egészségügyi problémák miatt kellett Balázs Fecónak lemondania koncertjét

Soltész Mónika 2020.08.13. Amiről beszélnek

Egészségügyi problémák miatt kellett Balázs Fecónak lemondania koncertjét

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Balázs Fecó hónapok óta arra várt, hogy újra színpadra léphessen és találkozhasson a közönséggel. Azonban ez még várat magára, ugyanis a zenész kénytelen volt lemondani a péntek esti, siófoki koncertet, mert begyulladt a hangszála.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Lelkileg jobban megvisel, mert a zenészeim és a technikusaim is számítottak erre a koncertre. Nagyon készültünk rá, de megértőek voltak, mert ismerték az előzményeket” – mondta elkeseredetten a Blikknek a legendás zenész, akivel csak írásban tudtak váltani pár szót, mert egyelőre a beszéddel is kímélni kívánja hangszálait.

„A balatonfüredi koncertünk előtt lebetegedett a zenekarom dobosa, és a fellépést nem merte vállalni. Szerencsére a volt dobosom a Korál együttesből, Dorozsmai Péter megmentette az estét, de emiatt hat órát kellett próbálnunk, amit végigénekeltem. Az esti koncerttel ráerőltettem a torkomra, így lett akut hangszálgyulladásom” – tette hozzá a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas poplegenda, aki úgy döntött, még ha néhány nap alatt el is múlna a problémája, inkább nem kockáztat.

„Lehet, hogy péntekre jobban lennék, de az orvosom figyelmeztetett, ha ráerőltetek, akkor hosszabb pihenőre kell készülnöm, amit mindenképpen szeretnék elkerülni. Most a legközelebbi zenekaros koncertre összpontosítok, amelyre már hónapok óta minden jegy elkelt.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT