Egy korábbi versenyző jó tanácsokkal segítette a Monte-Carlo Rali magyar csapatát

Dózsa Gabriella 2020.01.22. Amiről beszélnek

Egy korábbi versenyző jó tanácsokkal segítette a Monte-Carlo Rali magyar csapatát

Már csak pár nap, és elindul a Monte- Carlo rali németországi rajtpontjához a VGE team. Tóth Barnabásnak ezzel gyermekkori álma válik valóra, azóta követi nyomon ezt a nemzetközileg is magasan jegyzett autóversenyt.

 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Eleinte csak egy őrült álom volt, de most valóság lett Tóth Barnabás gyermekkori vágya. Az üzletember Szalkai Tamás mitpharerrel és a tízfős stábbal január 28-án indulnak Budapestről, hogy első magyar csapatként részt vegyenek a  XXIII. Monte-Carlo Historique Rally-n.

„Most már csak pár nap, és kézzelfogható valóság lesz gyermekkori barátom álmából” – mondta az AcNewsnak Szűcs Balázs, a Trimedio csoport ügyvezető igazgatója. „Maximális erővel támogattuk ezt a projektet, mert et egy hatalmas lehetőség. Mi mindannyian, akik tagjai vagyunk a stábnak, beletettük a szívünket, lelkünket, hogy ott legyünk ezen a versenyen. Nagy szó, hiszen mi vagyunk az első magyar csapat, aki megkapta az engedélyt az indulásra. A Porche 356 készen áll a rajtra, és a stáb is. Megkerestünk egyébként egy korábban ezen a versenyen induló pilótát, jó tanácsokkal látott el bennünket. Szóval bízunk benne, hogy büszkeséget hozunk hazánknak!

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT