Először beszéltek Keró gyermekei apjuk botrányáról

Soltész Mónika 2020.03.25. Amiről beszélnek

Először beszéltek Keró gyermekei apjuk botrányáról

Kerényi Miklós Gábor gyermekei, Dávid, Máté és Sára először mesélnek arról, hogyan élték meg az édesapjuk hatalmas botrányát.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Természetesen a saját bőrömön éreztem a botrány hatásait, ahogyan mindannyian” – mondta a Best magazinnak Kerényi Miklós Dávid. „A média el akarta velem hitetni, hogy nem menő, hogy ki az apukám” – tette hozzá a 40 éves táncos, aki elismerte, sosem kapott szerepet Keró miatt, pedig sokan így hitték. Dávid sokat dolgozott apjával, így ő maga is tapasztalta, Kerényi nem azt a típusú rendező, aki halkan instruálja a színészeket.

„Azonban nyilvánvaló, hogy a koreográfusok, mesterek 4-5 éve még a balett-teremben is sokkal durvábban szóltak ránk, sokkal többet ordítottak velünk, mint ma” – mesélte a táncos, majd hozzátette: „Nem tiszták a helyzetek, hogy mit lehet és mit nem”.

A rendező másodszülött fia, Máté a botrány kirobbanásakor is apjával dolgozott, akinek a szakmai életére is hatással voltak a történtek.

Az emberek egy része elítél, míg egy másik része sajnál, de egyiknek sincs különösebb hatása, mert senki sem áll se mögém, se velem szemben” – mondta a színész, aki azt is elárulta, azóta sokkal összetartóbbak, és többet törődnek egymással, mint korábban.

A rendező lánya, a 22 Sára közelről látta, mennyire megviselték a férfit a történtek. Szoros kapcsolatot ápolnak, így ha tanácsra volt szüksége, mindig hozzá fordult. Most is sok időt töltenek együtt, mert nem csak a családi vacsorák alkalmával ülnek egy asztalnál, hiszen Sára lett Keró asszisztense.

„Sosem tapasztaltam, hogy feszült vagy negatív légkör vette volna körül.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT