Ezért hordhatott szájmaszkot Jacko – Előre látta a járványt?

Pataki József 2020.03.26. Amiről beszélnek

Ezért hordhatott szájmaszkot Jacko – Előre látta a járványt?

A pop királya annak idején számtalanszor mutatkozott a rajongói előtt szájmaszkban. Most kiderült, hogy azért, mert előre sejthette, hogy egy világméretű járvány fog bekövetkezni, és ettől védte magát.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Sokan azt hitték, hogy csupán divatból hordott anno szájmaszkot Michael Jackson, de most kiderült, hogy azért mert, rettegett a betegségektől. A korábbi testőre, Matt Fiddes azt állítja; a pop királya már akkoriban megmondta, hogy egy világméretű járvány fogja megtámadni az embereket.

„Michael pontosan tudta, hogy készülőben van egy természeti katasztrófa. Tisztában volt ezzel, és mindig hangoztatta, hogy bármikor kitörhet. Hogy a baktérium bármikor szétterjedhet. Viccelődtem is vele, hogy ’Michael, kérlek ne vedd fel a szájmaszkot, leégetsz engem’. Ő pedig azt mondta: ’Matt, nem betegedhetek meg. Nem okozhatok csalódást a rajongóimnak, koncertjeim vannak. Okkal vagyok ezen a bolygón. A hangom is óvnom kell, muszáj egészségesnek maradnom. Fogalmam sincs, kikkel találkozom, nem tudom, mivel fertőznek meg’” – mondta a The Sunnak Matt Fiddes.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT