Fésűs Nelly kimondta – Elválna tőle a férje, ha plasztikáztatna

Dózsa Gabriella 2020.01.24. Amiről beszélnek

Fésűs Nelly kimondta – Elválna tőle a férje, ha plasztikáztatna

A gyönyörű színésznő nem titkolja, nem jár konditerembe, és bizony nem tud ellenállni a péksüteményeknek sem. Fésűs Nelly ennek ellenére nem plasztikáztatna, és a botoxot is elutasítja.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

 A sztáranyuka jóban van a korával, a külsejével is elégedett, nem is feküdne kés alá. Fésűs Nelly imád jókat enni, és a rúdtáncot kivéve, gyermekkorában sportolt utoljára. A színésznő Lilu műsorában azt is elárulta, biztos benne, hogy férje, Vajtó Lajos elválna tőle, ha plasztikáztatna. Az arcára azonban gondot fordít, soha nem fekszik le sminkben, ami eleve csak a fellépésein kerül fel, ugyanis a hétköznapokon nem festi magát. Arckezelésekre jár, de ennél komolyabb beavatkozásra nem tudná magát soha rászánni.

„Persze, fontos az, hogy az arcom viszonylag jól nézzen ki, de soha nem mennék el azért plasztikai sebészhez, hogy felvarrja az arcomat vagy a szememet” – idézte Nelly szavait a Blikk. „Azt mondjuk a férjem nem is engedné, mert akkor elválna tőlem. Ami plasztikán kívül megtehető egy arccal, azt megpróbálom megtenni, mint például különböző orvosesztétikai kezeléseket. És mivel minden ráncomért megdolgoztam, mert a szakmámban szükségem van a mimikára, ezért nem is botoxoltatnék. Megtanultam elfogadni magam, nem akarok más lenni, mint ami vagyok.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT