Filmet készítenek Rúzsa Magdiról

Soltész Mónika 2020.08.06. Amiről beszélnek

Filmet készítenek Rúzsa Magdiról

A Bors úgy tudja, hogy Rúzsa Magdival hamarosan a mozikban is találkozhatunk. A lap egy készülő forgatókönyv címére bukkant, ami Magdi egyik dalának a címével egyezik meg. Radnai Péter, a film egyik producere és az énekesnő is megszólalt az ügyben.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A Nemzeti Filmintézet a napokban tette nyilvánossá egyik pályázatának a végeredményét. Ebben a listában szerepel egy filmcím, amelynek a forgatókönyv megírására hárommillió forintot ítélt meg a Filmszakmai Döntőbizottság. A film címe Lesz, ahogy lesz, amely megegyezik Rúzsa Magdi egyik dalának a címével. A Bors járt az ügy után.

„Ez nem véletlen, a Lesz, ahogy lesz című dalom is egy slágerem, és igen, egy film tervei körvonalazódnak, jelenleg még csak egy forgatókönyv-fejlesztésről van szó” – mondta az énekesnő, aki ettől többet nem akart elárulni.

A lap megkereste a film egyik producerét, Radnai Pétert is, aki megerősítette a hírt, ám a részletekről még nem sokat árult el.

„Rúzsa Magdi egyértelműen Magyarország legsikeresebb női előadója. Neki van a legtöbb olyan slágere, aminek szerzője vagy társszerzője is. A fiatal női előadók közt egyedülálló módon dupla Aréna-koncerteket tudott csinálni, és a Magdaléna című előadása is a Pesti Színházban megért száz telt házas előadást. Ezek mind-mind Magdi elképesztő népszerűségét jelzik, és akkor még nem beszéltünk a telt házas fesztiválkoncertekről. Így jött az ötlet, hogy megnézzük egy másik műfajban, hogyan működne Magdi. A projekt egyelőre itt tart, és valóban készül egy forgatókönyv, ami Magdi dalaira épül.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT