Fodor Zsóka: Most megtudtam, hogy milyen a gondtalan nyugdíjas lét

Soltész Mónika 2020.05.22. Amiről beszélnek

Fodor Zsóka: Most megtudtam, hogy milyen a gondtalan nyugdíjas lét

Fodor Zsóka csak magára számíthat. De remekül érzi magát, az elmúlt hetekben sem zárkózott a négy fal közé.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A színésznő felkészült arra, hogy bármi történik, csak magára számíthat. Bár egyedül van, lubickol az emberek szeretetében.

„Remekül vagyok, ha nem lenne a vírus, élvezném a nyugalmat, kirándulást, a tévénézést, hogy nem kell időre menni. Nem pánikoltam, hiszem, hogy ami meg van írva, az fog történni. Ha kirándulni megyek, vigyázok magamra. Kis kifőzdékből hazahozom az ebédet, néha még kívánhatok is. Miért főznék? Kinek főznék? Férfi ide a lábát be nem tette. Nekem ez így jó” – mondta a Borsnak a színésznő, aki tizenkét éve nincs képernyőn, és betöltötte a hetvennyolcadik életévét.

„Az emberek szeretete kiszámíthatatlan. Ez olyan Istentől való kegy, amiért nem tudok elég hálás lenni. Világ életemben koldultam a szeretetért, de most már kapom. Ugyanakkor nagyon egyedül vagyok” – tette hozzá Zsóka, majd hozzátette, nem szomorkodik most sem, szereti az életét úgy, ahogy van.

„Most megtudtam, hogy milyen a gondtalan nyugdíjas lét. Ha nincs probléma, és egészség is van, akkor a legjobb dolog a világon az én koromban. Élvezem, de alig várom, hogy ősszel mehessek vissza a színpadra.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT