Fördős Zé: Egy konzerv babnak is megvan a helye az étrendben

AC News 2020.09.21. Amiről beszélnek

Fördős Zé: Egy konzerv babnak is megvan a helye az étrendben

A Street Kitchen szakmai vezetője egy cseppet sem ítéli el a gyorsfagyasztott ételeket, sőt hisz abban, hogy ezekből is lehet remek fogást készíteni. Ezt bizonyítandó egy új márkát is szentel a rapid ételeknek.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Szinte nincs olyan étel, amit ne kóstolt volna már meg Fördős Zé. Legyen szó malagai csigáról, palacsinta-levesről vagy épp egy Sri Lanka-i zöldséges tésztabatyuról, a Street Kitchen szakmai vezetője szinte minden ételt bevállal. Olyannyira, hogy abból sem csinál titkot, hogy a konzerveket, fagyasztott zöldségeket és a gyorskajákat is beilleszti az étrendjébe néha-néha.

„Hiszek abban, hogy egy instant levesnek vagy egy konzerv babnak is megvan a helye az étrendben. Minden a hozzáadott alapanyagok minőségén múlik. Egy ázsiai zacskós levesből is lehet olyat főzni, hogy senki meg nem mondja, hogy az valamikor még egy celofánban pihenő félkész kaja volt. Tudom, hogy ezektől az ételektől sokan tartanak, pedig adott esetben nem is tudják, hogy mennyi lehetőség van bennük” – mondta Fördős Zé, aki gasztrocsapatával épp ezt a változatosságot szeretné megmutatni.

„Addig ötleteltünk, míg végül kiforrotta magát egy teljesen új dolog, az SK Instant. Egy egész aloldalt szentelünk a jövőben a mikrós kajáknak, a mirelit ételek felturbózásának, a spájzban lapuló dolgok felhasználási tippjeinek. Szeretnénk megmutatni, hogyan lehet pillanatok alatt az otthon található alapanyagokból egy villámgyors, remek kaját összehozni. Akár azoknak is, akik soha semmit nem főztek még, az Instant nekik is szól. Csak egy tepsi vagy lábas van a konyhádban? Pont elég, itt majd megmutatjuk, milyen alapanyagokat pakolj bele, hogy 30 perc múlva már egy ínycsiklandó kaját tolhass az arcodba. Jövünk a legtutibb szendvics-, a legegyszerűbb leves receptekkel, az 5 hozzávalós kajákkal, de még a másnaposságra is adunk instant tippeket” – tette hozzá Fördős Zé. Az Instant tartalmai a https://streetkitchen.hu/category/instant/  linken érhetőek el.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT